Meerdere opties mogelijk

Categorie

Geplaatst door Eefje

Voor een 51-jarige vrouw die last heeft van verschillende, lichamelijke, ziektes zoeken wij een vrijwilliger. Mevrouw heeft soms last van Parkinson-achtige aanvallen. In zo’n geval mag de partner gebeld... Lees meer »

Geplaatst door Eefje

Voor een jonge vrouw van 27 jaar zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Deze jonge dame heeft verschillende lichamelijke beperkingen waardoor ze regelmatig naar het ziekenhuis moet. Ze zou dit graag... Lees meer »

Geplaatst door Eefje

Herken jij je in onderstaande omschrijving? Lees dan verder. - Ben je voor een aantal uren per week beschikbaar? - Heb je minimaal mbo niveau (door opleiding of ervaring verkregen)? - Ben je sociaal... Lees meer »

Geplaatst door Joy namens Mevrouw op leeftijd uit Reusel

Ik stel deze vraag voor een mevrouw die ik begeleid. Zij woont zelfstandig in Reusel en heeft een flinke voor en achtertuin. Ik schat de achtertuin 15m x 25m / 30m De tuin heeft een groot gazon en plantenborders.... Lees meer »

Geplaatst door Net van Herk

Ik ben een alleenstaande vrouw van 62. Wie kan en wil mij helpen om mijn keukenkastjes scharnieren te vernieuwen, ik heb de scharnieren in huis. Deze zou ik graag bevestigd hebben. Wie kan mij hierbij... Lees meer »

Geplaatst door Mariet

Man, 80+ is halfzijdig verlamd en kan zelf zijn scheerapparaat niet schoon maken. Hij zou het fijn vinden als dat eens in de 3 weken gebeurd. Lees meer »

Geplaatst door Annet

Ivm het coronavirus worden burgerhulpverleners ouder dan 50 jaar niet meer opgeroepen bij een reanimatie. Aangezien we in Hooge Mierde veel burgerhulpverleners boven de 50 jaar hebben, is onze vraag vanuit... Lees meer »

Geplaatst door Marleen namens Voedselbank

De voedselbank heeft dit weekend haar deuren tijdelijk moeten sluiten. Ze proberen nu wat maatregelen te treffen waardoor ze zsm weer hun deuren kunnen openen. Eén van die maatregelen is het beschikbaar... Lees meer »

Geplaatst door Eefje

Voor een 79-jarige man in Reusel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Meneer is alleenstaand, heeft diabetes en ziet slecht. Meneer heeft een klein sociaal netwerk. Meneer zou graag wat meer aanspraak... Lees meer »