Meerdere opties mogelijk

Categorie

Geplaatst door Net van Herk

Ik ben een alleenstaande vrouw van 62. Wie kan en wil mij helpen om mijn keukenkastjes scharnieren te vernieuwen, ik heb de scharnieren in huis. Deze zou ik graag bevestigd hebben. Wie kan mij hierbij... Lees meer »

Geplaatst door Mariet

Man, 80+ is halfzijdig verlamd en kan zelf zijn scheerapparaat niet schoon maken. Hij zou het fijn vinden als dat eens in de 3 weken gebeurd. Lees meer »

Geplaatst door Annet

Ivm het coronavirus worden burgerhulpverleners ouder dan 50 jaar niet meer opgeroepen bij een reanimatie. Aangezien we in Hooge Mierde veel burgerhulpverleners boven de 50 jaar hebben, is onze vraag vanuit... Lees meer »

Geplaatst door Marleen namens Voedselbank

De voedselbank heeft dit weekend haar deuren tijdelijk moeten sluiten. Ze proberen nu wat maatregelen te treffen waardoor ze zsm weer hun deuren kunnen openen. Eén van die maatregelen is het beschikbaar... Lees meer »

Geplaatst door Eefje

Voor een 79-jarige man in Reusel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Meneer is alleenstaand, heeft diabetes en ziet slecht. Meneer heeft een klein sociaal netwerk. Meneer zou graag wat meer aanspraak... Lees meer »