Meerdere opties mogelijk

Categorie

Geplaatst door Fan

Hulp bieden bij boodschappen of ondersteuning mantelzorg Lees meer »

Geplaatst door Iwan

Heeft u technische hulp nodig, zoals iets met de computer of er moet iets gemaakt worden. Dan kan ik er naar kijken. Voorlezen kan ik ook, dus als mensen dat fijn vinden wil ik dat ook doen. Lees meer »

Geplaatst door Marc

Door de coronacrisis momenteel mijn handen vrij om te helpen in en rond huis. Normaal werkzaam in de administratie, ben graag creatief bezig in de keuken of op een schildersdoek. Mogelijkheden: -... Lees meer »

Geplaatst door Gerry

Boodschap doen voor wie niet de deur uit kan Hond uitlaten voor iemand die niet thuis kan werken Bellen met personen die nu geen bezoek meer mogen ontvangen Als iemand gewoon behoefte heeft aan een... Lees meer »

Geplaatst door Bets

Zorg en Welzijn Hooge Mierde wil graag helpen en ondersteuning bieden in deze onzekere tijd. Neem bij (hulp) vragen contact met ons op. Bellen mag natuurlijk ook. Telefoonnummer 06-36293139 Lees meer »

Geplaatst door Annemieke

Kunt u in deze tijd wat ondersteuning gebruiken? Of het is om boodschappen te doen of om een praatje te maken, ik help u graag. Lees meer »

Geplaatst door Marleen

Kun je, of wil je liever geen boodschappen doen in deze tijd? Ben je niet in de gelegenheid om de hond uit te laten, of heb je ergens anders hulp bij nodig? Dan help ik graag. Lees meer »

Geplaatst door Bets

De klussendienst is er voor kleine klusjes in en rondom uw huis en de vervoersdienst voor als dit voor u problematisch wordt om het zelf te regelen. De kosten van een klus bedrage € 2,50 per half uur,... Lees meer »