Begeleid vervoer van Hans & Thea Meijer

Geplaats door: Hans
Geplaatst op 19.12.2017


Plaats:
Reusel

Beschrijving van mijn hulpvraag

Sinds vrijdag 08-12-17 ligt mijn vader (Hans Meijer) met dementie verschijnselen in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Sinds die datum is mijn moeder (Thea Meijer, al wat langer last van dementie verschijnselen) opgenomen in het verpleegtehuis Kempenland in Bladel.
Ik woon zelf in de buurt van Groningen. Afgelopen weekend en het weekend er voor ben ik voor ze op en neer gereden naar Brabant. Door de weeks heeft een hulp uit Reusel Thea 's avond een paar keer naar Hans gebracht en weer teruggebracht naar Bladel. Deze hulp gaat vanaf morgen met vakantie en kan dat niet meer doen. En zelf sta ik momenteel dagelijks in onze winkel (die tot en met zondagmiddag nu dagelijks open is) en heb dus ook geen gelegenheid om ze af en toe bij elkaar te brengen.

Mijn hulp vraag: Is er iemand die af en toe Thea in Bladel kan ophalen in Kempenland. Haar naar Veldhoven wil rijden. Haar daar naar de kamer van Hans wil brengen. Even een uurtje of zo wil wachten. En Thea daarna weer terug wil brengen naar Bladel. Andersom kan ook: Hans ophalen en naar Thea brengen en dan weer terugbrengen. Maar vanuit Reusel lijkt het eerste handiger.

  • De hulpvraag van Hans is bekeken door de helpdesk

Neem contact op met Hans

Stuur een bericht