Visitekaartjes

Wij bieden u de mogelijkheid om als vereniging of zorgaanbieder/organisatie uw visitekaartje te plaatsen op deze site.
Voorwaarde voor plaatsing is dat uw activiteiten plaats vinden in een van de 4 kernen van de gemeente Reusel de Mierden.
Na aanmelding krijgt u binnen 2 weken reactie of uw aanmelding geplaatst kan worden.

Aanmelden

Lunet zorg

Croy 5
5653LC Eindhoven
Vrijwilligers zijn voor ons een welkome en zeer gewaardeerde aanvulling op onze professionele ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Als vrijwilliger draag je belangrijk bij aan het verbeteren van de leefkwaliteit van cliënten. Dit kan zowel individueel met een cliënt als in groepen, of bij activiteiten. Je geeft emotionele en praktische steun, helpt bij het uitbreiden van hun sociale netwerk en betrekt hen in de maatschappij. De mogelijkheden voor vrijwilligers zijn bijzonder uitgebreid.
Meedenken over vrijwilligerswerk
Ook nodigen we uit om mee te denken over het vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger ben je een uitstekende ambassadeur voor ons. Bovendien zijn veel vrijwilligers de schakel tussen Lunet zorg en de wijk.
Vrijwilligerswerk is bijzonder!
Als vrijwilliger kun je altijd rekenen op ondersteuning door professionals. Wij zijn ons ervan bewust dat je als vrijwilliger niet alleen iets komt brengen, maar ook komt halen. Het werk kan jou dan ook het nodige opleveren: een zinvolle tijdsbesteding, het benutten van je talenten, nieuwe ervaringen, contacten en vriendschappen. Dat maakt vrijwilligerswerk zo bijzonder!

Coachpraktijk Irene Bex

Willibrordlaan 31
5096 BE Hulsel
Ik ben Irene Bex van Coachpraktijk Irene Bex in Hulsel. Als stress- en burn-outspecialist begeleid ik mensen die last hebben van stress, overspannenheid en burn-out.

Ik leer je om anders met stress om te gaan waardoor je weer in balans komt en beter in staat bent om te doen wat JIJ wilt bereiken. Wil je positieve veranderingen en meer groei in je leven? Ik help je graag bij het onthaasten, ontstressen en ontplooien.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek 06- 15 520 091.

Nivo-care

Beemden 33A
5541 AA Reusel
Gezelschap overdag en/of s avonds mantelzorgondersteuning. Boodschappen doen, mee naar arts, werken aan zelfredzaamheid enz

Diëtistenpraktijk Marion

Molenberg 73 A
5541 RN Reusel
Mijn naam is Marion Kuijken, diëtist en oprichtster van Diëtistenpraktijk Marion.
Graag bekijk ik wat voeding in uw behandeling kan betekenen. Hierin houd ik rekening met uw individuele voorkeuren.
Ik streef naar een persoonlijke en praktische aanpak, waardoor mijn adviezen goed bij u en uw leven passen.
Ik heb op maandagavond een spreekuur in Gemeenschapshuis De Schakel te Hooge Mierde. Daarnaast ook op dinsdag en zaterdagochtend binnen FGC BoukeSport te Reusel.